tiistai 14. toukokuuta 2013

Lettejä moneen suuntaan :)

Tässä kuvassa letti on aloitettu vasemmalta korvan yläpuolelta/otsalta. Ltin voi tehdä jajauksella tai ilman, mutta tämä letti on tehty ilman jakausta. Letti on ns. irti alapuolelta, eli käden saa letin alle. 

Letti aloitetaan normaalisti niinkuin ranskalainen letti väärinpäin alitetaan. Ainoa ero on tässä se, että hiuksia lisätään vain ylhäältä, jollin letti jää irtonaiseksi alapuolelta. Hiuksia otetaan tasaisesti otsalta, jolloin vasemmasta jorvasta oikeaan korvaan kaikki ns. etihiukset on kerätty lettiin mukaan. Letin pään letitin tavallista lettiä, jollin se roikkuu takana muiden auki olevien hiusten kanssa.

Letti on hauska ja nätti sekä niille, jotka eivät tykkää siitä, että hiukset roikkuvat silmille niin tämä on vallan mainio. Kannattaa kokeilla, ei ole vaikea :)










 Tämä kuvassa oleva letti on päähänpistos. Ajatuksena oli tehdä vain "panta" eli ns. korvasta korvaan letti. Kuitenkin letti näytti niin hauskalta, että päätin kokeilla jotain hauskaa ja tällainen siitä tuli. Eli tämä letti on aloitettu vasemman korvan yläpuolelta. Normaali raskiksen aloitus, mutta vain ulkopuolelta lisätään hiuksia -> eli aluksi vain otsalta... ... ... Letti on siiis irtonainen ja päälaelta saa käden letin alle.



Jatkoin letin tekoa niin pitkään kuin hiuksia riitti ja lopetin sen vasemman korvan viereen. Ainut tylsä tässä letissä oli se, että letti meinaa lörpsähtää takaraivolla. Muutamalla pinnillä sen saa hyvin pysymään kuitenkin :)










Tällaista tälläkertaa. Tässä vielä kuva siitä, kun kokeilin kalanruotoletin kanssa kiertävän nutturan. Eikö lösähtänyt pahasti :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti