torstai 4. lokakuuta 2012

Tällä letillä on kaiketi joku hienokin nimi, mutta käytännössä letti on sama, kuin perus ranskalainen letti, mutta väärinpäin.

Eli letti alkaa samalla tavalla, kuin normaali ranskalainenkin. Jaa hiukset ensin kolmeen osaan. Sitten otetaan hiuksia aina lisää reunoilta. Ensin toinen puoli, sitten toinen puoli, MUTTA erona normaaliin ranskikseen on se, että hiukset laitetaankin alapuolelta keskelle. Silloin letti tulee ns. hiusten päälle.















Valmis letti!

Letti on tehty niin, että jakaus on vähän oikealla puolella. Letti aloitetaan jakauksen vierestä eli vasemmalta puolelta jakauksesta. Sieltä se kulkee korvan päältä ja tulee niin, että letin voi laittaa oikean olkapään yli (jos hiukset ovat niin pitkät xD )






Kun letti sujuu hyvin, niin jakausten kanssa voi leikitellä ja tehdä mutkikkaan letin. Lettiä  voi kääntää mihin suuntaan vaan. Vain mielikuvitus on rajana, mitä lettien kanssa voi tehdä :)










Letti on hyvin yksinkertainen tehdä ja kuitenkin aika erilainen kun normaali ranskis. Saa kivan näköisiä lettejä tehtyä, kun tekee letin väärinpäin :)






2 kommenttia: